DIENSTEN

Raad op maat

Een georganiseerde en overzichtelijke administratie ligt aan de basis van een sterke onderneming. Naast algemene administratieve zaken die je uit handen kan geven, kijkt Muchas Manos graag verder. Indien er specifieke zaken zijn waarover jij als ondernemer struikelt, zoeken we hiervoor samen een oplossing. Muchas Manos gaat voor raad op maat, elke stiel is anders.

Calculating.jpg

FACTURATIE

Ontwerp, opmaak, opvolging en betaling van inkomende en uitgaande facturen met de nodige transparantie. Het uit handen geven van je facturatie wil niet zeggen dat je niet meer op de hoogte bent van je flow. We zorgen steeds voor een duidelijk overzicht waarbij jij kiest wat je uitbesteedt.

COMMUNICATIE

Communicatie ligt aan de basis van een goede organisatie. Denk aan je boekhouder, leveranciers, bestaande klanten en potentiële klanten. Een goed netwerk uitbouwen en onderhouden is cruciaal voor een onderneming. We stellen samen een plan van aanpak op en bekijken waar Muchas Manos ondersteuning kan bieden.

shutterstock_645507274.jpg
shutterstock_1562549842.jpg

ORGANISATIE

Denk aan digitalisering, efficiënt werken, structuur aanbrengen en overzicht creëren. Hoeveel hulp je nodig hebt bepaal je zelf; ga stap voor stap of in grote sprongen.

TRANSPARENCY IS KEY

Het uit handen geven van je administratie betekent niet dat je niet meer op de hoogte bent. Muchas Manos streeft naar een sterke zakelijke vertrouwensband. We geloven dat een transparante werking dit mogelijk maakt. Jij blijft op de hoogte van je papierwerk.

vissen Float